·320 syf.····Okunma: 31 Ocak 2023 00:57 Yine acayip bir hikaye ile geldim üstelik bu hikayenin dizisi bile var. Niye acayip? Çünkü bilimkurgu romantik yok romantik de sayılmaz gerilimli işler var işin içinde. Tamam, iyice kafanız karıştı biliyorum. O yüzden size yazarın alt msjını anlatayım.
Üst seviye gelişmiş bir dünya ve eski dünya içerisinde aşk ve sosyal yaşantıyı karşılaştırarak absürt komedi dram ortaya çıkarmış. Artık ne derseniz deyin Bir kısım son teknolojik yaşam içinde yaşıyor diğer kısım ise bilindik yaşamında. Esas kız işte bu teknolojik kentten kaçıp babasının evine geliyor. Çünkü kentin ve teknolojilerin sahibi olan manyak deha onun kocası. Ve adam artık çok ileri giderek beynine çip taktırmak istiyor.
Esas kız pekçok kez küçük düşürüldü üzüldüm ona fakirlikten kurtulaym diye deha deli ile evlendi ama bilimsel aşk mı olur ya hu Neyse efenim kız kaçıyor ama başka absürtlüğün içine düşüyor. Babası devasa oyuncak bebeklerle aşk yaşıyor.
Güldüğüm kadar da düşündüğüm bir kitap oldu. Bu acayip kurgunun bana Hayatı sorgulatacağı aklıma gelmezdi Ocak ayını 23 kitapla kapatırken bu eseri dehşet ve ibretle tavsiye ederim