2023 1. kitabı
Kalemini çok sevdiğim bir yazar olan Büşra Yılmaz'ın yeni çıkardığı kitabı ilk maddi sebepler dolayısıyla almak istemiştim ki hala kçm2 beklediğimden ötürü param ona kalsın deyip bir gece ansızın sipariş ettiğim kitap daha ilk sayfalardan öyle bir etkiledi ki beni başladığım günle bitirdiğim gün aynı oldu. Mert'in sevgisini en başından hissettim ve okurken keşke benimde bir Mert'im olsa diye iç geçirdim.(((SPOİLER))) Defne'nin kendi istediği ile gidişi beni ilk başta karaktere mesafeli yaklaşmamı sağlasa da onun ağzından okuyunca hak vermeden edemediğim bir karakter oldu. Ayça ve Ege ikilisi ise gerçekten favori karakterlerimden biri oldu ki her karakter favorim. Ege'nin lise zamanı hareketleri, düşünüş şekli çok hoşuma gitti.(kostümlerden bende istiyorum:)) Rüya soğuk duran bir kadın olsa da daha ilk dahil olduğunda anlamıştım az çok onu da. Deniz'e olan aşkı beni gerçekten etkiledi. Deniz... Yaşamın keşke devam etseydi de bizim delilerle tanışman keşke bir mezar başında olmasaydı öyle güzel yazılmış işlenmişsin ki uzun süre sonra ağladığım karakter oldun. Gittiğin yerde eminim mutlusundur. Ayça karakteri tam olarak ben olduğum için güçlü bir empati yapabildiğim karakterdi. Kitap ile ilgili hiç spoiler almadım ama ben senin mertle mutlu olmanı istiyorum. ikinizde mutluluğu hak ediyorsunuz. Öyle bir kitap yazmış ki büşü gene her karaktere hayran kaldım 2.kitabın acilen çıkması için rütüel yapıcam artık.
Roman
Aşkın -De HaliBüşra Yılmaz · Epsilon Yayınevi · 2022982 okunma