Puan vermedi·351 syf.····Okunma: 01 Mart 2023 11:47 Doğan cüceloğlunun en az bir kitabını okuyan kişi muhakak yazarın diline hakim olur. Sohbet havası içinde ve mesleğinin de bir gereği olarak sürekli toplum analizi yapmaktadır. Gayet güzel bilgilendirici bilgiler içermekte ve elle tutulur doğruluğu kanıtlanmış bilgiler içerir. Ben genelde bu tarz kitapları ağır kitaplar okuyup yorulduğum bir ara kitap olarak eklemeyi tercih ediyorum. Kitabın konusuna gelecek olursak mış gibi yaşamlar günümüzde çok fazla gördüğümüz bir durumdur ve ziyadesiyle beni de üzen çoğu zamn kendimde de bu tarz davranışlar var mı diye şüphe ettiğim hatta açık sözlülükle bazen yaptığım bir davranış olmuştur ve hiç sevmediğim bir durumdur. Kitapta ülkemizde kişilerde işini layığıyla yapmama durumu sadece gösterişte yapılan davranışlar üzerimde durulmuştur. Hele ki birebir yaşadığım şu deprem günlerinde keyifle okuduğum, çevremi ve kendimi çokça sorgulamama yardımcı olan bir kitap. Herkesin okumasını şiddetle tavsiye ederim