Puan vermedi·170 syf.····Okunma: 04 Mart 2023 17:33 Bayadır Agatha Christie'nin yazdığı kitaplardan okumak istiyordum. İndirimde bulmuşken de aldım. Kitap güzeldi bence. Okurken sıkmıyordu. Konusu düşündüğümden daha iyiydi. Okunabilecek bir kitap, tavsiye ederim.
Kitabın konusu tekerlekli sandalyede bulunan Richard'ın ölümü ile ilgili. Arabası hendeğe batan Michael yardım istemek için bir eve gidiyor. Kağıyı çalıyor ama kimse açmıyor ve rüzgardan açılan camdan içeri girince cesedin biraz ötesinde Richard'ın karısı Laura'yı görüyor. Michael, Laura'dan bunun nasıl olduğunu öğrenmek istiyor ve olaylar böyle gelişiyor.
Kitabı okurken her bölümde kendi teorilerim ile kimin katil olduğuna dair düşüncelerim değişti. Kitabın bitmesine az bir sayfa kala kendi teorimin az bir farkla ortaya çıktığını görnüştüm. Kalan on sayfada cinayet hakkında geçer diye düşünmüştüm fakat yanılmışım. Kitabın sonunu görünce şok oldum. Böyle bir şeyi hiç beklemiyordum ve düşünmemiştim. Bu yüzden kitap bitince bir değişik oldum.
Dediğim gibi kitap güzeldi ve tavsiye ederim.