·349 syf.····Okunma: 04 Mart 2023 14:40 Yazarın kalemi güzel belli, dün gece okurken elimden bırakamadan bitirdim ama inanılmaz sinirlendim bazı yerlerde.
Kitaptaki tüm karakterlerin iletişim konusunda beceriksizdi, herkes birbirini sanki "bilerek ve isteyerek" yanlış anlamayı tercih ediyordu.
Ella başlarda fena karakter değil gibiydi ama sonlara doğru insan doğasına aykırı hareketlerde bulunmaya başladı, belki de 17 yaşın verdiği toyluktan bilemiyorum.
BÜTÜN ERKEK KARAKTERLERDEN NEFRET ETTİM. Hepsi cinsiyetçi, abusive karakterlerdi. Başkalarını aşağı görüyorlardı ve narsistlerdi. YOK ARTIK!
Ayrıca insanlar birbirlerine inanılmaz kötü davranıyordu, toksik ilişkiler kervanı sanki..
Sonunda bir twist ile bitti ama öyle aman aman merak etmiyorum, biraz tahmin etmiştim aslında kim olduğunu. Bana nedenini söylese belki sonraki kitabı bile okumam bilmiyorum.
Doğru düzgün erkek karakter yazmıyorlar mı artık, bad boy terimi bambaşka bir yere gelmiş. Dominant karakter ile berbat kişilik farklı şeyler