2023 8. kitabı
Okunma: 21 Şubat 2023 01:26
Gonca Yener Thomas kitabı Pusula'yı çok hızlı bir şekilde bitirdim. Yorum girmek bugüne kaldı. . . . Kendi hayatından örnekler ile hayatımıza nasıl yön vereceğimizi pusula ile kitap haline getirmiş. . . . Hâlâ bir çok kişinin hayatına pusula olmaya devam eden yazarımız. Sıfırı tüketmiş ve arayış haline girmiş bir çok örnekle hayatında değişimleri ve yaşanmış hayatları kitabında bize yol gösterici olarak vermiş. . . Ben severek okuduğum kitaplar arasına yerleştirdim. Ve daha önceki paylaşımlarıma da alıntılar paylaştım. Sizde mutlaka okumalısınız. Gerçek yaşamları okumayı seviyorum. . . . Aşkla okuyoruz. Aşkla okumak için takip etmelisiniz. Konu etiketimizi #kitapokufotografcek takip edin ve kullanın Gönderi ve hikayenizde bizi paylaş bizde kitaplarınızı paylaşalım. Sosyal medyanın heryerindeyiz #pusula #kişisel #gelişim #kitap #hayat #hikayesi #nature #hediye #eğitim #edebiyat #istanbul #sanat #hediyelik #çocuk #aşk #stylized #goncayenerthomas #camping #doğa #kişiyeözel #şiir #huzur #sergi #uygunfiyat #müzik #turkey #travel #painter #muğla
Pusula - Farkına Var Güç Sende!Gonca Yener Thomas · Librum Kitap · 024 okunma