Wertherin Kırık Kalbi
2023 2. kitabı
O kadar garip hissettim ki okurken sanki kendim yazdım o mektupları o ictenlikteydi bence,hem bir solukta bitirdim hemde tekrar okumak istedim genelde kitapları bir kere okurum hislerim değişmesin diye ama bu kitabi tekrar tekrar okumak istedim. Karakterimiz werther kendi halinde yaşayan bir gençken yaşadığı yerden başka bir yere gidiyor ve olaylar başlıyor. İlk önce gittiği yerle sonra oradaki insanlarla güzel ilişkiler kurmaya başlıyor sonra birine aşık oluyor ve tüm duyguları bundan sonra değişiyor.Çok fazla spoi vermek istemiyorum ama eğer bir kere bile imkansız yani platonik dediğimiz bir aşk geçtiyse başınızdan kendinizden biseyler bulmanız muhtemel. Kitabın sonunu söylemek istemiyorum çünkü ben önceden bildiğim için tadı kaçmıştı, kısa bir kitap zaten şöyle oturup kahve eşliğinde okuyun bisey kaybetmezsiniz ama ne kazanırsınız bilemem belki farklı şeyler hissettirir,yeni yorumlara kadar okuyun, okutun kitapla kalın mutlu kalın♤
Genç Werther'in AcılarıJohann Wolfgang Von Goethe · İskele Yayıncılık · 2018150,1bin okunma