2023 36. kitabı
Okunma: 12 Şubat 2023 17:04
(Okumayanlar için spoiler vermeden anlatıyorum) Merhaba Ben Av Serisinin 2 . Kitap olan Aylem GünGördü Avcı kitabın Yorumla Geldim . Yoruma geçemeden önce biraz konusunda bahsetecem. 1. Kitabın sonunda olanlardan sonra hepsi ayrı yere dağılan Kuzey ve grubunun nerede olduğu belli değildir. Yaşadıkları ve kayıpları sonucu Şile’ye yerleşen Beste, yan komşusu psikolog Çağın dışında kimseyle görüşmez, Kuzey’le ilgili öğrendiklerinden sonra aşkını kalbine gömmeye çalışır. Artık hayatını mahveden Atakan’dan da intikam almaya gücü veya isteği kalmamıştır. Ta ki Atakan için en önemli insan olan kardeşini şans eseri bulana kadar… Son kez bir araya gelip Atakan’dan sonsuza dek kurtulmaya çalışan Kuzey, Beste, Burak ve diğerleri neler yaşayacak? Kayıplar vermeye devam edecekler mi? Beste ile Kuzey, geçmişlerindeki korkunç olayı atlatabilecek mi? Aylem GünGördü ' nın yazarın okuduğum 2 .kitabı .Kitap akıcı ve sürükleyicidi. Kitabı okuyan anladı . Kitabı 3 günde okudum 1 . kitap çok heyecanlı yerde bittmişti . 2. Kitapta ilk 100 sayfa Kuzey nın gözünden okuyoruz Av kitabında olan olayları bu defa Kuzey'in ağzından dinliyoruz . Kuzey nin neden böyle olduğunu Kuzey daha iyi anlarsınız . Kuzeyi Avcı kitabı bol aksiyonlu bol yüzleşmeli kitaptı. Bestenin bu kitapta güçlü halini çok sevdim . Avcı kitabı o kadar akıcı ki elimden bırakmadım. Avcı kitabında çok üzüldüğüm yerler oldu .Psikolog Çağın kim olduğunu öğrendikten büyük şok oldum . Bu kadarını beklemiyordum açıkacası. Psikolog Çağın Kim ve Atakan ' la ne gibi bağlantısı var ? ( Bunun cevabı kitapta ).İmge , Sarp, Kenan Baba , Bilge ve Dolunay çok üzüldüm ki anlatamam..Kitabın fınal kısım baya heyecanlıydı bu kısımı soluksuz okudum . "Final bölümü bu şekilde hayal etmemiştim açıkacası. Ne mutlu ne de mutsuz karışık bitti. Aylem abla teşekkür kısımda kitabın sonunu açık konuşma olmadan, biraz da okuralarımın hayal gücüyle bütünleşmesini isteyerek ,özelllikle bu şeklide yazdım dedi . Yinede final güzel bitseydi güzel olurdu . Avcı kitabını okurken +18 kısımları var " . Onun haricinde harika kitap . Ne diyecem bilmiyorum çok güzel ve duygusal kitap olmuş ki anlatamam . Elimden hiç bırakmadım o kadar harikaydı ki anlatamam. Bir şans verin derim . Açıkçası söylemek gerekirse bu kadar bekletilerimi karışılıcanı beklemiyordum. Kitap ilgili ne söylersem spoiler olur tek diyecem kitap harika. Kitabın kapağı ve iç tasarımları ve ayraçı mükemmel . Av ve Avcı Kitabın kapakları kitabı okudunuz zaman anlıyorsunuz . Tavsiye ederim 8/9 verdim çünkü bu puanı verdim neden verdiğimi yorumda var. Kesinlikle tavsiye ederim . Av Serisinin tekrar okucam seri . Kesinlikle tavsiye ederim. Av serisinin okudunuz mu? Okuduysanız düşünceleriz neler?
AvcıAylem Güngördü · Parola Yayınları · 202287 okunma
Finalde ne oluyor
Kitabın sonunu rica etsem anlatabilir misiniz?