2023 20. kitabı
Farklı zamanlar, farklı mekânlar aynı amacın pesinde koşan insanları birleştiriyor,bizlere film tadında bir okuma sunuyordu . İstanbul'da akademisyen Kayra eline geçen tarihi bir mektubun gizemini çözmeye çalışıyor Antartikada insan evrimini inceleyen profesör Adam ; ölümsüz ,üstün insan ırkı yaratmaya çalışan Lord ve kızı Maria'nin etkisinde çalışıyordu . Venedikte Doç Dondolo ile Haçlı seferlerine katılanlar amaçları dışına çıkmışlardı Konstantinapoliste ise bir rahip tarafından yetiştirilen Manuel vardı Tanrı Hermes tarafından kayıp kıta Mu'dan getirildiğine inanılan zümrüt tablet boyutlar arasında enerji alışverişini sağlayan,yüksek bilince açılan bir geçitti .Bu geçidi sadece özel bir DNA 'ya sahip onbir insanları gerçekleştirebiliyordu Bu zümrüt tablet,dünyanın kalbi olarak anılan Ayasofya 'nın altında gizli geçitlerde saklanmıştı .Geçidi açmak için Manuel ve Kayra gibi özel insanlar gerekiyordu Diğerleri de çıkarları uğruna onlardan faydalanarak zümrüt tablete erişmeye çalışıyordu Çok derin araştırmaların birikimi ile tarih ,mitoloji ve bilimle harmanlanmış harika bir kurguyla bizi buluşturan yazarımızın bu kitabıyla onbir rakamının sırlarını çözmeye var mısınız?
On BirNur Çakmakçı Algün · Epsilon Yayınevi · 2022118 okunma