Puan vermedi·456 syf.····Okunma: 08 Mart 2023 04:36 dünya üzerinde kitapları cinsiyet spektrumu üzerinden değerlendiren bir yazılım olsaydı bu kitap errrkek oğlu errrkek çıkardı. herif hem cinsiyetçi, hem ırkçı, hem de 400 sayfa aksiyon filmi yazıp millete kitap diye kakalamış. valla büyük başarı.
kusura bakmayın bu yorum biraz edebiyat dışı AMA bu kitabın hakkı bu. kusura da bakabilirsiniz, kusura bakanlar da kesin erkek olur. bu kitabı bitirdiğim günün 8 marta denk gelmesi de ayrı bi ironi. AY NEYSE.
size şimdi kitabı önce belli başlı anahtar kelimelerle anlatıcam tamam mı? kelimelerimiz seks, erkek, silah, seks, cariye, düşman, CIA, seks, ABD, savaş, soğuk savaş, sıcak savaş, seks, kahraman erkek, kahraman olmayan erkek, hain erkek, üstün erkek, kadınları inanılmaz tatmin eden erkek, hayattaki tek amacı üstün erkeği tatmin etmek olan kadın, erkek sanılan güçlü kadın, erkek sanılan güçlü kadını da iki kelimesiyle alaşağı eden erkek, zayıf kadını zaten halihazırda alaşağı etmiş erkek ve evet bildiniz yine erkek
erkek dostlarım gücenmesin ama başka türlü anlatamazdım. bu kitabı övenlere sevenlere de akıl fikir diliyorum, 8 martta kadın hakları storysi falan atmayın bari arkadaşlar, ayıptır çünkü.