2023 26. kitabı
Kilit, Anahtar üçlemesinin son kitabı olan Kapı'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Ekibin başına geçen Demir'i büyük sorumluluklar beklemektedir. Ekibi ile birlikte Ortadoğu üzerinde dönen oyunlar ile mücadeleye devam ederken Elitler takımı ile de karşı karşıya gelirler. Dünya üzerinde siyasi ve sosyal olarak insanlara etki eden bütün olayların gerçekliğini ortaya çıkarmaya çalışırlarken bizlerde birçok konuda bilgi sahibi oluyoruz. Serinin ilk iki kitabı gibi son kitapta da büyük bir emek var. Kitabı okurken aklınızda tek bir soru işareti kalmıyor. Dünya üzerinde oynanan küresel ve ekonomik bütün olayları açık açık kaleme alan yazarın büyük bir araştırma yaptığı belli oluyor. Bizlerin sadece haberleşme kanalları sayesinde öğrendiği birçok bilginin aslında hiçbir şey olduğunu perde arkasında yatan gerçeklerin çok başka olduğunu anlıyoruz. Yazar kabul etmediğimiz ya da edemediğimiz bilgileri kitapları sayesinde bizlerin yüzüne vurarak farkındalık kazandırıyor. Oynalılan kirli oyunların neler olduğunu okuduğumuz da acaba mı diyerek düşünmeden geçemediğimiz her sayfa oldukça etkileyiciydi. İlk kitaptan başlayarak okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
Roman
KapıYaşar Özdemir · Feniks Kitap · 202352 okunma