2023 8. kitabı
Düşünce Gücüyle Tedavi Bıktık şu kişisel gelişim kitaplarının olumlamalarından diyorsanız bu kitap tam da size göre. "Bir kitap okudum ve hayatım değişti" gibi iddialı cümleler bana hep palavra gelirdi ta ki bu kitapla tanışana kadar. Kitaba 16.bölümden yani yazarın kendi gerçek hayat hikayesini okuyup sonra başa dönüp okumaya devam ederseniz etkisi çok daha farklı olacaktır. Üzüntülerimiz, söylemek isteyip de söyleyemediklerimiz, geçmişteki kırgınlıklarımız 'şimdi' yi yaşamamızın önüne geçiyor ve çeşitli hastalıkların gün yüzüne çıkmasına sebebiyet veriyor. Kitap klasik kişisel gelişim kitaplarından çok farklı her cümlesi anlam yüklü. Mutlaka bir kere şans verilmesi gerektiğine inanıyorum hatta 2.kere okuyacağıma da eminim. Haa bu arada yanınızda ayna bulundurmayı unutmayın, sıklıkla ayna çalışması yapacağınız, kendinizle yüzleşeceğiniz bölümler sıklıkla. Keyifli okumalar . Akıcılık: 10 Dil yalınlığı: 10 Konu: 10 Tavsiye:10 Dipçe: Puanları bol keseden attığımı düşünmeyin kesinlikle hakediyorrr
Düşünce Gücüyle TedaviLouise L. Hay · Altın Kitaplar · 20204,861 okunma