2023 11. kitabı
Okunma: 10 Mart 2023 09:05
Selam! Bugün biraz uzun olan fantastik yolculuğa ilk adım kitabımıza bakacağız. Devam kitabı da var Konusu: Abriella bir casustur. Kardeşi Jas ile borçlarını ödeyip özgür olabilmek için sürekli çalışıyordur. Çırak olan Sebastian dışında hiçbir arkadaşı da yoktur. Bir gün borçları yüzünden ev sahipleri Jas’i Nasiğli Sarayı’na satar. Nasiğliler, gümüş gözleri olan ve asla güvenilmemesi gerekenlerdir. Şansa da oraya açılan tek geçit Siğli Sarayı’nda prens için bir ölümlü prenses seçilecektir ve balo vardır. Abriella bu fırsatı kaçırmaz ama baloya gittiğinde onu neler bekleyecektir? Geçiti bulup Nasiğli’ye vardığında zalim Kral Mordeus onu karşılar. Kitabın 484 sayfa olması bazen beni sıktı diyebilirim. Kardeşlik ve aile bağları çok ön planda tutulmuş, biraz da aşk katılmış. Peri dünyası güzeldi açıkçası fantastik evrenleri özlemişim Sebastian’a kitabın başında hiç şaşırmadım ve nedense içimden Brie’yle samimi bulmuyordum. Finn ve çetesi çok çok iyiydi evet başta saf olan ben de inandım maalesef Brie’ye kitap boyunca onca şeyi görmezden gelip, yok sayıp yarınlar yokmuşçasına kardeşim de kardeşim deyip ağladığı için sinir oldum. Evet kimin kardeşi olsa aynı derecede çabalar belki ama Mordeus’un verdiği görevler, Sebastian’ı duygusuzsa kullanması… Kitapta Sebastian’ı anlatmamak için yeminler, sırlar oluşturuldu da sonunda her şey açıklandı ya başımdan aşağı kaynar sular döküldü Umarım ikinci kitapta biraz aşk da düşünülür. Bir de annesi hakkında da daha fazla bilgi isterdim, cani kadın olarak anlatılıp bırakılmış. Devam kitabını da kısa zamanda alıp okuyacağım
İçi Boş YeminlerLexi Ryan · Martı Yayınları · 2022792 okunma