2023 15. kitabı
Okunma: 08 Mart 2023 12:46
Dünyayı değiştirmek için sihre ihtiyacımız yok, ihtiyacımız olan güçü zaten içimizde taşınıyoruz - J. K. Rowling Harry Potter namıdiğer sağ kalan çocuğun bir gün büyücü olduğu öğrenmesiyle başlayan seri her kitapta farkli serüven ile son buluyor. Her kitap ayri bir heyecan, her kitap farkli bir mutluluk, her karakter farklı bir yer ediyor kalbimizde ama özellikle serinin bu kitabi belki yıllarca geçmeyecek yara bırakıyor kalbimizde. Hayatın gerçeklerle yüzleşiyoruz, her zaman iyilerin kazanmadığını, savaşta kayiplarin verildiğini kabul etmek zorunda kalıyoruz. Her ölüm ayri bir yara açıyor kalbimizde. Sonunda keşke Hogwarts olsaydı, keşke büyü olsaydı, keşke Harry Potter olsaydı diyoruz. İçinizde bir yerlerde gerçek olduğuna dair izler bırakıyor. Ve kitabi okuduğunda o evrende hissetmek sizi mutlu ediyor. Ve son olarak klasik bir şey demek istiyorum Harry Potter her yaşta okuyucuya uydundur ama çocuk kitabı değildir. Çocuk kitaplarında iyiler ölmez. ve Dobby özgür bir elftir. - Sihir ile kalın
Harry Potter ve Ölüm YadigarlarıJ. K. Rowling · Yapı Kredi Yayınları · 201628,7bin okunma