Öncelikle 1000kitap.com ilk incelemelerimle sizleri selamlıyorum değerli okurlar.
Bir Dijital Oyun Tasarımcısı olarak Level dergisi ile yollarımız bu sayısı ile kesişiyor.
Sadede gelecek olursak, kapakta görmüş olduğunuz gibi PUBG ibaresi yer almaktadır. Aslında ilk başta biraz dergiye karşı ön yargılı davrandım fakat dergi okurlar için gayet oyunlar hakkında bilgiler veriyor.
Kitabın içeriğinde şu oyunlar mevcuttur:
*Diablo 4
*World of Warcraft: Dragonflight
*Mount & Blade II: Bannerlord (ayrıca değineceğim)
*Need for Speed: Unbound
*Bayonte 3
*Marvel's Midnight Sounds
*Pokemon Violet
*Pentiment
*Vampire Survivors
*Warhammer 40,000: Darktide
ayrıca geçtiğimiz yılın en iyi oyunları ve The Callisto Protocol de mevcuttur.
Dijital Oyun sektöründe takipçilerinde bildiği üzere geçen senin en iyi oyunu God of War:Ragnarök ve Elden Ring arasında büyük bir kapışma oldu ve Elden Ring yılın oyunu seçildi. (Ne yazık ki bu oyunları oynama şansım olmadı.)
Şimdi benim en çok sevdiğim ve dergiyi de satın alma kısmına gelelim: Bannerlord, takipçilerinde bildiği üzere Ankara çıkışlı Taleworlds Entertaiment çıkışlı bir oyundur. Oyun ortaçağla geçmesiyle size sandbox ve RPG deneyimleri sunmaktadır. Calradia (Kalradya) denilen sanal bir dünyada geçmesiyle birlikte oyun size istediğinizi yapmanıza izin veriyor. İster bir tüccar olun Calradia'nın Elon Musk'ı olun, ister bir atlı okçu olup moğollar gibi dünyaya hükmedin. İster Wallace gibi bir karakter oluşturun ve orman ve dağlarda düşmanlarınıza korku salın. Oyunda gerçek tarihten esinlenen krallıklar vardır. Bunlar:
Aseria (Arap)
Battania (Celt)
Empire (Roma)
Khuzait (Türk-Moğol)
Sturgia (İskandinav)
Vlandia (Orta Çağ İngiltere-Fransa)
İlk incelememi şu sözlerle bitirmek istiyorum.
Bannerlord tam sürüme çıkmasıyla birlikte, daha da gelişen oyun yakın zamanda DLC çıkması bekleniyor. Oyuncular isterlerse mod geliştirebilir veya indirerek modları oynayabilirler.
Teşekkürler...