Aşkın formülü
2023 20. kitabı
Okunma: 10 Mart 2023 21:52
Herkese merhabalar, Yine Goodreads’te en iyi aşk romanı olarak birinci olmuş bir kitapla karşınızdayız. Bundan sonra goodreads'te olan inancımı kaybettım, güvenimi kaybettim... Kitabın içinde gercekten basit bir romantik komedi(komedi yok asla yok) olan bir kitabı neye göre birinci seçtiler anlamıyorum ve anlayamacağım. Hemen gömmeye başladım. Ama elimden iyi şeyler söylemek sadece kız karakter olabilir. Bir tek onu sevdim , asla olayları-erkek karalteri- hikayenin gidişatı sevmedim. Hikayemize gelirsek; kızımız otistik ama üstün zekalı olan ve sadece dediklerini süzgeçten geçirmeden aklından ne geçiyorsa direk söylen biri ve çok tatlı, kabaca konuşması bile çok güzeldi. Çünkü kendisi, kötü bir şey söyleyınce bunun farkına varan bunu telafi eden biridir. Erkek karakterimizde eskorttur. Yaşlı kadınlarla birlikte olan biridir. Şimdi beni eleştire bilirsiniz ayrımcılık ile suçlayabilirsiniz ama o işi yapan birine aşık olamam çok mümkün değil ve istediği kadar bahaneleri olsun, hiç ama hiç ‘’ aa evet zorunda kalmış’’ demedim okurken.Evet kendisi çok iyi biri, kalbi temız fılan bir sürü iyi yönü var ama malesef işinden olayı sempati kuramadım. Benim gibi düşünen vardır yada hiç yoktur bilmıyorum ama ben böyleyim lafını söylemek zorundayım. Hikayemize dönecek olursak ; kızımızın erkek arkdaşı olması konusunda tecrübesiz ve seks hayatı çok kötü, nefret edıyor seksten. Bunu düzeltmek içinde kendine eskort kiralıyor ve başrol erkek oyuncumuz sahneye çıkıyor. İşte cocuk buna dersler vermeye başlıyor yatak arkdaşlığı ile alkalı fılan, işte birbilerine aşık oluyorlar fılan.. yani basit bir hikaye üzerine devam etmış. Ne bir kızın hastalıgının zorunlukları ile ilgili hiç bir şey yok, erkek karakterin ise seksten başka bır özelliği yok pardon var aşırı yakışıklı mukemmel bir vucudu var bide dövmeleri, yarı sayfa kızın adamın dövmelerinden bahsediyor. En en en sinir olduğum yere geliyorum; çocuk eski müşterileri karşılaştığından onu öpmelerine ve dokunmalarına asla itiraz etmıyor.. nasıl yani yanında kız var yaaa inanamadım, hatta son sayfalara doğru takıntılı yaşlı müşterilerinden biri çocugu bildiğin taciz etti ve cocuk yine bir şey demedi, kızda sınırlendı fılan cunku sevgililler yani, kız ailesi ile tanıştırdıkları bir davette oluyor olay, işte cocuk kızı kıskandı kendini eksik hıssetıgınden kalktı masadan fılan, kızda hemen peşinden ben zannedıyorum ki kız bagıracak cagırak kızacak neden sana dokunmasına ızın verıyorsun diye veeee ne oldu kız cocuga sarılıp bır şey mı oldu dedı.. WHATTTT nasıl ya kızım bu mu yani, neyse kız sordu ve aptal erkek karakterın dediğine bakın, olay cıkartmak daha kötü yapıyor, müsamaha gösterıyorum dedı iğrençsın gercekten nasıl yaniiiii ... aşırı sınırlendım şöyle aşırılık bir toksit ilişkileri vardı. Daha fazla yazamayacagım. 6 puan verdım cunku kızı sevdım, güzel bir karakterdi cunku. Erkek karakteri cok seven var ama sadece yaptıgı işten degıl aslında sevmemem nedenlerden biri, bir karakter yok bir özelliği yok bilemıyorum, sevemedım yani.... Bu hikayeye şöyle olsaydı, yanı kızımız yanlışlıkla bır adamı eskort zannetseydı fılan ama adam bu şekilde devam etseydı gibi tabıkı adam kzıdan büyük olucak, burda galıba kızdan kucuk cocuk ,yaşıda belli değil ama olgunlugu olmadıgından kucuk oldugunu düşünüyorum. Herneyse işte benım hıkayem daha ıyı cıkar işte o zaman en ıyı hıkaye derdım hahahah Çok konuştum, çok övülen kıtaplara böyle yorumlarda lazım diye düşünüyorum. Tavsiye konusu, bedava bulursanız okuyun yoksa paraya değmez...
Aşk
Aşkın FormülüHelen Hoang · Epsilon Yayınları · 20231,279 okunma
1.469 Gösterim
alsam mı yaa diye bakınıyordum, bir yorum okuyayım dedim vazgeçtim ahahhahaha
Tugce D.
bunu alabılırsın :) ben erkek karakterı sevmedim , herkes cok sevıyor hahaha
Şu tiksinç kapaklardan bir tane düzgün kitap çıksa dişimi kırıcam 🤣🤣🤣Goodreads bakarkende dikkatli bakmak lazım çok küçük nüanslar var yorumlarda mesela yakaladınmı anlıyorsun olayı 🤭
Tugce D.
Aynen öyle ,bende özellikle düşük puan verenlere bakıyorum, ona göre anlıyorum kitabın nasıl oldugunu🤨
Bedeva bulursanız okuyun dghsjs bir kac tane daha böyle yorum gördüm ilgim kalmadı ve cidden eskort sanıp adamda böyle bir oyun yaparak kızın hayatına girse falan daha ilgi cekici olabilirmis
Tugce D.
hahah:) aynen pdf fılan bulursan belki oku yani yoksa gerek yok parana yazık:) demi ama benım hıkaye daha iyi hahahah
Henüz okumadım ama hayallerim yıkıldı😅😅
aynen öyle :)
Kesinlikle dhshsh