Kiss the Sky
2023 4. kitabı
CONNOR F*CKING COBALT?! Arkadaşlar, önce şunu belirtmek isterim ki ilk kitaptan beri beni heyecanlandıran bir karakter varsa o da Ryke'dı. İple Ryke ve Daisy'nin kitabını çekiyordum ama Kiss the Sky'da Rose ve Connor'ı okumak bana bir "acaba" dedittirdi. Çünkü bu nedir? Öncelikle selamlar! Connor'ın kendini beğenmiş, her şeyi bilen, herkesi tersleyen, çıkar ilişkileri kuran ve açıksözlü birisi olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama bu kitapta Connor'ın merhametli, kendinden önce başkalarını düşünebilen ve en en en önemli SEVEBİLEN birisi de olduğunu okuyoruz. Spoiler vermeden kısa bir özet geçmek gerekirse... Calloway kardeşler ve Connor, Ryke, Lo bir eve taşınır. Çünkü Lily'nin skandalından sonra ortalık dağılmıştır ve hem Fizzle'ın hem Calloway Modaevi'nin satışlarının yükselmesi ve Lily'nin adına sürülen lekelenin temizlenmesi gerekiyordur. Bunun için de hepsi aynı evde kalırken bir reality şov yapmaya karar verirler. Doğru duydunuz, reality şov... Her yerde kameralar, röportajlar ve herkesi sıkıştırıp reyting için olay çıkartmaya çalışan bir yapımcı: Scott! Gelin görün ki on yedi yaşında bir model olan hırçın Daisy, asabi bir karakter olan Ryke, seks bağımlısı Lily, alkolik Lo, kontrol manyağı Rose ve kendini beğenmiş Connor aynı eve kapatılınca reytingler için bir hayli olay ortaya çıkabileceği gözler önüne seriliyor. Kitabın sonuna doğru da büyük bir bomba patlıyor ama o bombayla ilgili spoiler vermeden hiçbir şey söyleyemem. Calloway kardeşleri ve onların dünyasını sevdiyseniz devamını kendiniz okuyup görmelisiniz. *Dipnot - Connor Richard Cobalt'ın yatakta dominant olduğunu söylemiş miydim? Lütfen kitabın yetişkin okurlara yönelik olduğunu unutmayın. Çokça sevgiler! Daha fazlası için --> @beastslibrary
Kitap Yorumu
Kiss the SkyBecca Ritchie · Brower Literary and Management, Inc. · 2022364 okunma