ŞİRKET OYUNLARI
2023 6. kitabı
Okunma: 15 Mart 2023 20:27
Selamlaaar! Gelin Şirket Oyunları hakkında düşüncelerimi sizinle paylaşayım Öncelikle kitabın konusunu arka kapakta gayet net açıklandığı için ben direkt düşüncelerimi paylaşmak istiyorum • Kitaba karşı hislerim karışık. Beğendim, dolu dolu bir kitap. Genel kültür açısından size bir şeyler kalacağına eminim. Yazar harika bir dil kullanmış, dipnotları ve hatta kaynakça kısmıyla dolu dolu bir kitap • Kitapta bol betimleme var. Ben çok uzun betimlemeleri sevmediğim için yorulduğum yerler oldu yalan söyleyemem • Kitapta kültürel birçok noktaya değinildiği gibi kadın hakları konusunda da çok sağlam yorumlar var. Güçlü bir kadın karakter okuyoruz ve bu beni mutlu etti • Özellikle işletme alanına ilginiz varsa, bu tarz şirket oyunları sizi cezbediyorsa ve alana hakimseniz kitaptan ekstra keyif alırsınız • Ancak bu alanlar ilginizi çekmiyorsa bu kurgu size hitap etmiyor olabilir. Kitapta büyük emek var. Uzun betimlemeleri sevmiyorum evet ama bazı yerlerde öyle anlamlı ve keyifli betimlemeler vardı ki hayran kaldım. Sezen abla harika biri kesinlikle onunla tanışma fırsatına sahip olduğum için inanılmaz mutluyum. Ayrıca ortaya çok başarılı bir kitap çıkartmış Kitapta çalışan herkesin eline emeğine sağlık! Daha fazlası için -> @beastslibrary
Kitap Yorumu
Şirket OyunlarıSezen Aksın · Artemis Yayınları · 2022186 okunma