Puan vermedi·80 syf.····Okunma: 16 Mart 2023 00:13 Sevket hayatını 3 evreye bölmüs ana karakterimiz. 0-15 15-30 ve 30-35 yaş arası. Hikayemize cevirmen Fahri ile olan sohbeti ile başlıyoruz. Şevket Moldova'da taninan bir yüzü olan George'u dövüyor. Ve 6 aydır olayla ilgili tek kelime etmiyor. Savcı deli raporu verip sinır dısı etmenin derdinde, profesör doktor bilirkisi(dövdügü kisinin de arkadasi) ise cezai ehliyetine sahip oldugunu raporlayıp hapiste cürumesinden yana. Konusmadigi icin son care cevirmen ayarliyorlar. Fahri ile konusurken dusuncelere dalip eskileri hatirliyor. Cocuklukta yasadigi bir travmanin nedenlerini ve sonuclarinu dusunuyor. Mahkeme gunu ise her seyi aciklamaya karar veriyor. Ailesinin kaybindan sonra esi Victoria ile tanisip Moldova'ya taşınınca kendine burda bir hayat kuruyor ve zengin oluyor. Daha sonra bir sekilde basindan bu olay geciyor. Hepinizin merak ettigine eminim
Sevket ile George arasında ne geçti?
Çocukken yaşadıgi travma ne?
Şevket mahkemede aklanacak mı?
Hepsini cevabi kitapta. Seveceginize eminim. Hele bir sonu var ki tam bir ters köse hic beklemiyordum. Keyifli okumalariniz olsun.