·71 syf.····Okunma: 16 Mart 2023 17:56 Riveria kıyısındaki küçük bir pansiyonda akşam üzeri çıkan tartışma bize bir kadının yaşamında yirmi dört saatte ne kadar buhran, üzüntü ve hayal kırıklığına uğradığını aynı zamanda da olmadık bir aşka tutulduğunu anlatıyor. Tartışma pansiyondaki bir kadının çocuklarını ve eşini bırakıp daha üç gündür tanıdığı bir adamla kaçması üzerine cereyan ediyor.
Olayı anlatan ve kadını haklı bulan kahramanımızın diğer arkadaşları onunla tamamen zıt fikirdeler. Ama bi kişi hariç Mrs. C. Yaşlı kadın 40'lı yaşlarındayken başından buna benzer bi olay geçtiği için hem kadına hem de kahramanımıza hak verse de bunu dışarı yansıtamıyor. Ta ki tartışmadan sonra aralarında dostane bi yakınlık olan kahramanımızın bi kaç gün içinde gideceğini öğrenene kadar. Kahramanımızı odasına çağırıp hikayeyi anlatmanın kendini rahatlatacağını düşünen Mrs. C. kahramanımızı odasına çağırıyor. Bundan sonrasını biraz zor da olsa Mrs. C. anlatımıyla öğreniyoruz. Mrs. C. bir gün kendini rahmetli kocasıyla her zaman gittikleri Monte Carlo'daki bir kumarhanede buluyor. Oyun oynamak yerine bi köşede otururken rahmetli kocasının öğrettiği el oyununu oynamak aklına geliyor. Tam da bu sırada ilgisini sadece bi çift el çekiyor. Tutku dolu, hırslı ve duygularını gizlemeyen bi çift el ... İşte hikaye de bundan sonra başlıyor.
Yazarımız Mrs. C'nin yaşadığı hayal kırıklığını, kafa karışıklığını ve ruhsal durumunu çok iyi anlatmış. Gerisi sizde :) Umarım okuyup beğenirsiniz.