Balığım Olmanı İstiyorum
2023 37. kitabı
Okunma: 21 Mart 2023 00:58
Bu incelemeyi gecenin bir yarısı giriyorum o yüzden bir yanlışım olursa af ola. Colleen Hanım'ın TikTok üzerinden aldığı baskılarla bir devam kitabı yazmasına takılmıştım. Çünkü takdir edersiniz ki birinin zorlamasıyla yazılan romanlar pek meyve vermiyor. Haksız çıkmayı hiç bu kadar sevmemiştim. Öncelikle ilk kitabı okuyalı çok zaman oldu o yüzden hikayenin ayrıntılarını net bir şekilde hatırlamıyorum. Sadece It Ends With Us (Bizimle Başladı Bizimle Bitti) aile şiddetinden kurtulmaya çalışan ve bu süreçte geçmişini de okuduğumuz Lily üzerinden yürüyordu. Bizimle Başladı okudukça orijinal hikayeyi daha net hatırlayabildim. Açıkçası bu kitabın diğerine nazaran daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü Atlas'ın gözünden okuma imkanımız da oluyor. Ve tabii ki merkezde Atlas var. Daha başka bir nedene ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum :) Sevgili Colleen Hanım, Atlas gibi mükemmel bir adam yaratarak bütün dengeleri altüst etti. Böyle bir karakter... Yani bilmiyorum. Şu zamana kadar yüzlerce hatta belki de binlerce karakter okuma şansı elde ettim. Erkek karakterler genelde sert doğalarıyla öne çıkan, gerektiğinde birkaç ağız burun kırmaktan çekinmeyen tiplerdi. Atlas ise çok farklı. Uzlaşmacı, anlayışlı, nazik, korumacı ve şefkatli. Onu okurken insanın içi sıcacık oluyor. Gerçek olmadığını bilmekle canımın bu kadar sıkıldığı başka bir karakter yok. Elbette birçok karakteri sapıklık derecesinde seviyorum ama Atlas'ın var olmaması ciddi anlamda kalbimi kırıyor. Bu kitap, Bizimle Başladı Bizimle Bitti okuyanların ve sonunda istediğini alamayanlara bir hediyedir bence. Veeeeeee.... Theo! Bu çocuk! Bu çocuk adam beni kendine aşık eden başka bir karakter. Tamamen platoniğim ama Theocuğum harika bir insan olacak. İncelememin başlığını kendisine adıyorum. Bütün sahnelerinde beni güldürmüş ve post itlerimi kendine almıştır. Theo harika bir insandır. Bu kitap bir harikadır. Hehe :)
Romantik
Bizimle BaşladıColleen Hoover · Epsilon Yayınları · 20232,635 okunma