2023 56. kitabı
#patron Puan 10/8 Herkese merhabalar... Sizlere kalemini sevdiğim @vi_keeland kitabı ile geldim. Diğer okuduğum kitapların nazaran bu kitabını biraz daha az sevdim nedense bilmiyorum. Olaylar, gidişat ve bir takım eksiklikler sebep olmuş olabilir. Ama yine de hızlı okuduğumu da itiraf etmeliyim. Reese'in başından arkadaş tavsiyesi üzerine çıktığı berbat bir randevu geçer. Aslında bu randevu bir yandan da ona gözlerine bayram ettirecek bir adam ile tanışma şansı olur. Yakışıklı, ulaşılmaz ve yürüyen cazibe Chase Parker. Reese acilen arkadaşını aramak için sessiz bir yer bulup ona anlatırken kulak misafiri olan Chase ise onun bu davranışını hiç de hoş bulmaz. Direk söylememesi gerektiğini söyler. Ama masalarına döndüklerinde her ikisi de başka randevuda olan çift gözlerini birbirinden alamaz. Onu o çekilmez randevuyu unutulmaz hale getiren Chase olur. Reese nerden bilecek ki bu adam ileride onun patronu olacak. İş arayışında olan Reese için günler aynı monotonlukta geçer. Ta ki Reese karşısına çıkana kadar... İşte bundan sonra yaşananlar ise aşk, eğlence, duygu, iş ama kuralları da vardır. Patronun ile asla mesafeni aşma ahhh hadi ama kim bu çekime engel olabilir ki... Okurken anlayacaksınız... Yabancı Yayınları @vi_keeland
PatronVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20171,469 okunma