️ Sidal Boran, ailesinin kaybıyla hayata kendini kapatmış bir kızdır. Ruhsuz bir bedene sahip gibi. Ara ara arkadaşının mekanında çalışırken aynı zaman da hukuk öğrencisidir. Yardım etmek amacıyla yaklaştığı bir kadının onun hayatını daha da tepetaklak edeceğinden habersizdir. Bir gece ıssız bir sokakta ruhunu Rüzgar isimli soğuk ve kendi gibi ruhsuz bir genç ile düğümlenmiş olarak bulur.
️Kitabı daha farklı beklerken hiç ummadığım bir konu ile karşılaştım. Kurgunun o gizemli havası birden beni içine çekti. Zaten bu tarz kitapları çok severim. Yazılan her bir karakterin kendi gizemi vardı. Sidal’ın çok kapalı ve soğuk olduğunu zannederken Rüzgar’ın ondan daha beter olması şokunu yaşadım. Neler olacağını çok merak ederek okuyoruz zaten. Elif ile olan olayları nasıl bağlanacak veya Rüzgar ve Sidal arasındaki o çekim neleri getirecek inanılmaz merak ediyorum. Seri olacağı için ucu açık ortaya çıkmayan pek çok şey olması normal. Devam kitaplarında daha çok düğüm çözülecektir. Hele ki o son neydi? Devam kitabını aşırı merak ediyorum. Hümeyra Tuncer