···Okunma: 25 Mart 2023 15:35 Yazardan okuduğum ikinci kitaptı Sonsuzluğun Sonuna Dek. Okuduğum ilk kitap Ölene Dek Beraberiz’di. O biraz daha gizem/polisiye barındıran bir romantikti ve karakterler de bu kitaptakinden daha büyük ve haliyle olgundu.
Biraz da bu yüzden olsa gerek ben bu kitabına çok öyle övecek kadar bayılamadım. Yazımı güzel, akıcı, çok kolay okunabilecek bolca travma içerikli bir lise aşkı arıyorsanız kitap tam size göre diyebilirim ama yok ben okuyamam öyle travmatik genç aşıkları diye düşünüyorsanız da hiç başlamayın çünkü kitap öyle göz yumup başlanacak kadar kısa da değil.
Benim kitabı çok beğenemememdeki en büyük etken olayları onun bakış açısından okuduğumuz kızımız Fare yani Mallory. Çok kırılgan, çok depresif bir karakterdi. Kendisiyle hemen hemen aynı şeyleri görmüş geçirmiş olan Rider’daki inanç ve cesareti son sayfalara kadar onda görememek beni yordu. Okurken yoruldum.
Genel itibariyle hoş ama ince detaylarıyla baktığımızda ortalama bir kitaptı. Şiddetle tavsiye eder miyim? Hayır. Ama okumak isteyeni de yolundan çevirmem :)