2022 161. kitabı
Okunma: 13 Ağustos 2022 22:27
Selamlarrr bugün çoğu bookstagram hesabının gördüğü kiminin çok sevdiği kiminin hiç sevmediği bir serinin üçüncü kitabı olan Toprağın Sonu ile karşınızdayım. Açıkçası tüm seri boyunca en sevdiğim kitap buydu. Olaylar önceki kitaplara kıyasla körüklenmeye başlamıştı. Karakterler arasında çok fazla gelgitler oluyordu. Bende kötü karakterlere sempati duyma gibi bir huy var her kitapta en azında bir ana kötü ya da yan kötü karakteri severim. Bu kitapta benim için ana kötü karakter imparatordu ve hayatımda ciddi anlamda nefret ettiğim tek kötü karakter olabilir. İmparatora karşı hissettiklerimi bir cümleyle anlatmak gerekirse onu bir kaşık suda boğmak istiyorum Bu duygularım kitabın sonuna kadar devam etti özellikle sonunda ona etmediğim laf kalmamıştır. Bu kitapta bazı sahnelerde Vhalla ve Aldrik’e de çok sinirlendim. Genel anlamda yan karakterleri daha çok sevdiğim bir kitap oldu. Kitapla ilgili söyleyeceğim son şey finaliydi. Yazarın her kitabın sonunda öyle bir final patlatıyor ki hemen sonraki kitaba başlamak istiyorsunuz. Finalleri kesinlikle çok etkileyici yazıyor.
Toprağın SonuElise Kova · Yabancı · 20182,848 okunma