2017 56. kitabı
Okunma: 01 Temmuz 2017 00:57
Kitap bir seri katil ve seri katilin kurbanlarından birinin abisinin katilin peşine düşme serüvenini anlatiyor.kitabı başlarındayken kitabın adının içerigine oranla iddialı olduğunu dusundum çünkü konu aslında biraz klişeydi bir katil suç mahalinde bırakılan belli bir anlama sahip şarkılar ve de şarkı sözleri ve zeki bir gazetecinin katilin izi sürmesi konu olunca kitabın sonunda katil bulunur ve herkes muradına erer diye bir düşünce hasıl olunca ,kafamda haliyle kitabı biraz bitsin diye okumuş oldum .Olay kurgusu aman aman değildi etkilenmedim açıkçası kitabi okurken bir şey dikkatimi çekti kitabın başında katilin tam bir psikopat olduğunu düşünüyor ve bu ondan bunca masum kızı korkunç şekillerde öldürdügü için nefret ediyordum ama sonra olayın babasının ona yaptığı zorbaliklari istemedigi halde saatlerce keman caldirmasini annesinden zorla kopartılışını öğrenince o an bu psikopat kişiliğe saşirmamam gerektiğini farkettim . İnsanın geçmişte yaşadığı her şey geleceğine iyi ya da kötü bir iz bırakıyor .Bu yüzden anne babalara ithafen çocuklarınızı özenle yetiştirin onları sevginizde mahrum etmeyin ve özellikle babalar çocuklarınızla sohbet edin onların iç dünyasını arasıra .keşfedin bu ileride sizin için bir kazanç mahiyetinde olacaktır.hiç bir şey için onları zorlamayın bırakın istedikleri alanda yükselsinler.Hiç bir şey sağlıklarından önemli değil yoksa farkında olmadan psikolojisi bozuk bireyler ve de geleceğin potansiyel suçlularını yetiştirebilirsiniz. Kitabin sonunda katil ölüyor .Düşünüyorum evet beà tane hayatı yok etmiş biri topluma faydası yok zararı çok ama yinede öldürülmeyi hakediyor muydu ?mutlu son bu olmamalıydı bu mutlu bir son değildi.Kesinlikle değildi ve işin daha da sinir bozucu tarafı, katili öldüren kişinin bu yüzde yüzden hapse girmemesi suçunun örtbas edilmesi. Bu son içime sinmedi. Kitabın diline gelecek olursak akıcı degildi gereginden fazla betimleme yapilmisti bence ama yinede olaylar diyaloglarla okutturdu kendini kitabı tavsiye etmem neden derseniz okunacak çok kitap var ve zaman geçiyor!
Müzik
Ölüm ŞarkısıP. J. Parrish · Arkadya Yayınları · 20171,600 okunma