Gönderi

Tanrı yok!
·2 alıntı·
1.904 Gösterim
27 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Kalbini kilitlemeyen için, her zerre Allah tek diye şahitlik ediyor. Sanat olan yerde tesadüf olmaz.
Seni yargılamıyorum, çok güzelsin ama kimseden etkilenme Kur'an'ın türkçesini edinip oku. Dini sadece gösteriş ve çıkar için yaşayanlar, dini hep yasaklar ve günahlar üzerinden anlatmaya çalışanlar o kadar çoğaldı ki, dine zarar verip sizin gibi gençleri soğutuyorlar. Allah'ın kapısı sana her zaman açık olacak unutma.
Bide bu gönderiyi beğenenler var yuh yani
Allah'tan başka.
Allah C.C.cennet ve cehennnem seçeneklerini insana sunarak herkesi özgür bırakmış. Yargılayacak yine odur. Nitekim Kur'an'ı Kerimde dileseydim herkesi günah işlemeyen kişiler olarak yaratırdım buyuruyor.
Kübra BOZKURT
Gönderi Sahibi
Teşekkür ederim 💞
Reklam
Felsefe kitaplari okuyarak aklinızi bulandaricağiniza açin Kurani Kerim biraz ufukunuz açilılsın şunu da eklmek istiyorum bende felsefe kitapari okuyorum sizin gibi dinimi terk etmiyorum benim aklım benim iradem vsr . Sana tavsiyem gidin herhangi bi camiye sorun ordaki imama size cevabini verecektir
Alper İşleyen İşte üslubunuz kimliginizi gösteriyor iyi günler dilerim beyfendiciğimmm