Cirt
2023 26. kitabı
Okunma: 31 Mart 2023 13:01
Merhaba arkadaşlar bugün size Seher keklik ŞengülSeher keklik Şengül kaleminden @bilgiyolukultur dan yayınlanan #CİRT kitabı ile geldim. Kitap fantastik tarzda yazılmış prta okul çağındaki çocuklarımıza özellikle hitap ediyor. Kurgusu ve heyecanı bitmeyen bir kitap sizlerinde severek okuyacağınızı düşünüyorum. Yazarımızın ilk kitabı olan #CİRT @bilgiyolukultur yayınlarının gerçekleştirdiği “Ergenin Yaşamına Tanık Olmak” yarışmasında 2. Olmuş bu güzel kitap yazarımızın şuan üzerinde çalıştığı yeni bir kitabıda varmış kısa sürede okuyucusuyla buluşur umarımYazarımızın başarıları ve kalemi daim olsun. Ali küçükken kaybolan annesinin ardından babasıyla yaşamış ama annesine olan benzerliği babasının annesine olan öfkesini Ali’den çıkartmasına sebep olmuş. Okulunda başarı sağlayamayan okula gitmek istemeyip kaçan Ali kavgayada karışınca elinde bir zarfla okulda gönderilir. Babası ve üveyannesinin kararı ile yatılı okulda okumaya başlar ve okula gittiği ilk anda tuhaflıkları fark etmeye başlar. Bu okulda gerçek dostlarını bulan Ali arkadaşları ile birlikte keşfettikleri yeni boyutları keşfeder ve boyutlar arası bir sorunun ortasında bulurlar kendilerini insanların kaderi bu çocukların elinde artık.
Fantastik Roman
CirtSeher Keklik Şengül · Bilgiyolu Kültür Yayınları · 015 okunma