2023 3. kitabı
Kitap 21 yaşındaki Auburn’un erkek arkadaşı Adam’ı kaybetmesiyle başlıyor. 5 yıl sonra avukat masrafları için ek iş ararken bir resim stüdyosunun üzerindeki bir yazı dikkatini çekiyor: İTİRAF ET . Ressamımız Owen insanların anonim olarak yaptığı itiraflardan ilham alarak tablolar yapmaktadır. Ve o akşam olacak olan sergisi için yardımcı elemana ihtiyacı vardır. Auburn bu teklifi kabul eder ancak Owen Gentry’nin çekiciliği karşısında kayıtsız kalamayacağını hesaba katmamıştır. Auburn bir kez olsun kalbinin sesini dinleyip bu genç ressama kapılmak istese de Owen’ın geçmişi ve sakladığı sırlar Auburn için önemli olan her şeyi yok etmekle tehdit etmektedir. Hayatını yoluna koymanın tek bir yolu vardır o da bu genç ressamı hayatından çıkarmak. Peki Auburn bunu başarabilecek mi? Kitabın Colleen Hooer klasiklerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Hikaye hızlı bir şekilde akarak insanı sıkmadan tek solukta okuyup bitirilebilecek türden. Yazım dili akıcı. Kitabın en başında Auburn ve Adam’ın vedalaşmasını okuyunca açıkçası Owen karakterine ısınamayacağımı ve sevemeyeceğimi düşündüm ancak hiç beklediğim şekilde olmadı. Owen keyif alarak okuduğum mükemmel bir karakterdi. Colleen kitaplarında çok rastladığımız bir şeydir yaralı ruhların birbirini sarmalaması. Owen karakteri de Auburn için iyi gelen uzun bir zaman sonra nefes almasını sağlayan bir karakterdi. Aralarındaki etkileşim açıkçası keyif vericiydi. Tebessümle okumamın yanında yer yer kızıp yargıladığım anlar da oldu. Ancak birbirlerini o kadar iyi anlayan iki ruhtu ki bence hak ettikleri sonu buldular. Eğer sizde biraz romantik biraz dram biraz mücadele biraz itiraf içeren bir hikaye okumak isterseniz kesinlikle şans vermenizi öneririm. Yazarın en sevdiğim kitabı İTİRAF olmasa da yine de şans verildiğinde pişman
İtirafColleen Hoover · Epsilon Yayınevi · 2022999 okunma