Düşünce Gücüyle Tedavi, adı üzerinde tedaviyi düşünce gücüyle yapıyor. Yazara göre her hastalığın kafamızdaki bir düşünceden kaynaklı oluştuğunu ve bu hastalıkların yine düşünce ile tedavi edilebileceğini anlatmaktadır. Bu kitabın yorumlarına baktığımda, kanser hastalarının bu yöntemleri denediğini ve bir çoğunun fayda gördüğünü okuduğumda daha çok ilgimi çekti. Yazar, bize her hastalığın sebebini ve kodlu tedavi sözlerini listelemiş. Hastalık-Sebebi-Tedavisi şeklinde listeler var. Hemen hemen bütün hastalıklar listede var. Kanserden, basura, sivilceden sırt ağrısına kadar tüm hastalıklar var. Ara ara birkaç hastalık, sebebi, tedavisi şeklinde alıntı yayınlayabilirim. Açıkçası çevremde yaptığım gözlemden kitap içeriğinin doğru olduğunu düşünüyorum. İnsan isterse kendini hasta da edebilir, tedavi de edebilir. Unutmayalım ki ağızdan çıkan söz büyüdür. Altını çizdiğim kısımlar var onları da paylaşmayı düşünüyorum. Yazar kitabın sonunda kendi hayatından da bahsediyor, zor bir çocukluk ve devamında zor bir hayat yaşamış. Kanser olmuş ve kanseri tedavisinin yanında düşünce gücüyle yendiğini söylüyor. Kitabın ikincisini de almayı düşünüyorum. Bu kitabı herkesin almasını tavsiye ederim.