·400 syf.····Okunma: 04 Nisan 2023 16:56 Selam Millet
Ateşpare 2' yi de çok severek okudum ben valla. Kitapta yine Aşkın ve Ateş ikilisinin zeka yarışlarına, güvensizlik ve tutkulu anlarına şahitlik ediyoruz. İkinci kitap olmasına rağmen hala çok fazla belirsizlik var bu beni çok yordu diyebilirim. Yada ben çok meraklıyım da sırlar bir an önce açığa çıkmalı diye düşünüyorum. Aşkın' ın karakterini çok seviyorum ben. Kendine zekasına güvenen küfürbaz kızımız. Yalnız nasıl bir egoya sahip okudukça ağzı açık kalıyorsunuz.( Kesin aslan burcu ) Ve ben kitapta yan karakterleri de çok sevdim doğrusu. Ama hala best ikilim Pusat ve Aşkın ikisinin sahnelerinde kahkahalara boğuldum desem yeridir. Üçüncü kitap ne zaman çıkar bilmiyorum ama artık sırlar bir parça ortaya dökülmeli diye düşünüyorum çokta uzatmanın manası yok. Yalnız kitap öyle yerde bitti ki Allah kahretmesin ben nasıl üçüncü kitabın çıkmasını bekliyim ya Ve yine ilk kitapta da belirttiğim gibi cinsellik, işkence sahneleri, bel altı çok fazla vardı. Yaşı küçük okurlar kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kesinlikle belli yaş sınırında ki kişiler okumalı diyor ver yorumu kapatıyorum. Hepinize Keyifli Okumalar Dilerim.