Selamlar. Ramazan nasıl geçiyor? Bende şükür durumlar iyi. Bugün yeni bir yazarla tanışmanın heyecanını sizlerle paylaşmaya geldim.
Bir masa, 6 koltuk ve bu koltukta oturan adamların tüm gücü, her biri için seçilen bir kart. Bu düzende her şey onların elindeydi. Dünyaya hakim ve ne isterlerse o olacak derece de saf bir güç. Bu düzen bir kişi tarafından yönetiliyor ve bu 6 adamın soy devamı çok ama çok önemli. Halis Atalav bu adamlardan biriydi. Tüm hayatını bu karta sahip olmak için değiştirmiş ve başarmıştı. Lakin şimdi masada kk yeri sarsıntıdaydı. Artık yeni bir varise ihtiyacı vardı ve eşi buna katı bir şekilde karşıydı. Kurallar belliydi. Söz neyse o olacaktı ve dünyaya Hisar Atalav gelmeliydi. Geldide. Tek oluşum sebebi kartın sahibi olmak olan bu kız çocuğu neler yaşayacaktı dersiniz? Bronz kimdi ve neyin peşindeydi? Geri dönüşü olmayan bu maceraya hazır mısınız?
Kesinlikle yazarın bilgi birikimi beni kitabın son sayfasına kadar şaşırttı diyebilirim. Kıvrak bir zeka ve bu bilgi harmanı kitap öylesine birinin elinden çıkamaz diye düşündürdü. Çünkü Bronz da Hisar da kesinlikle kesin zekaları ile şahane bir ikili oldular. Bronz ve o içten içe centilmen hallerini okumak çok güzel bir detaydı. Böyle seven oldu da biz mi yok dedik kardeşim? Neyse, neyse! Kızımızın annesi Tania beni sinir krizine sürüklemiş olsada heyecanı düşmeyen bu kitabı iki günde bitirdim. Yoğun betimlemeleri dışında merak temposu son sayfaya kadar süren, güzel seven erkek karakterli ve güçlü kadın karakterini bir araya getiren yazarımız sizi farklı bir dünyaya davet ediyor. Bu dünyada her an her şey olabilir. Tüm dengeler alt üst edilebilir. Aşk mı? Kim bilir belki çoktan olmuştur bile..