Yazarın kalemi ile tanışmam ve iyiki tanışmışım dediğim bir yazar oldu. Kalemini sevdim, akıcılığı hoşuma gittim Kitap boyunca karakterler yüzünden sinir krizlerine girdiğim doğru . Betimlemelerini sevdim, ayrıntılı olan herşeyi severim. Smut sevenler zaten kaçırmasın bu kitabı. Kitap yetişkin içerik bunuda belirtmek isterim. Ben seriyi bir günde bitirdim diyebilirim. Kitapta karakterlerin yaşadığı durumlarda size ters içerikler olabilir. Onların doğrusu herkesin doğrusu olacak değil. Zaten kitabın kurgusu bu. Ayrıca sakın kitaptan böyle Romantizm konularını beklemeyin . Kitap acının ve tutkunun üzerine kurulu. Gerçi okuyunca karakterleri sizde anlayacaksınız herkesin düşüncesi bir değil sonuçta. Devam kitabının yorumunu da yakında sizlerle buluşturacağım.
Tutku 27 yaşında Almanya'da yaşayan bir kız. Küçük yaşta acılarla dolu bir hayatı olan Tutku. Babasının ona yaptığı tacizler, sevgilisinin ihaneti, annesinin ona inanmayışı, üvey kardeşinin yaptığı iğrençlikler. Bu yüzden de Tutku'nun girdiği psikolojik hastalıklar hatta bu yüzden intihara kadar sürüklenmesi. Aldığı psikolojik destekten sonra küllerinden doğmak isteyen tutku Türkiye'ye geri dönmeye ve gerçek babasını bulmaya gider. Bir daha geri dönmek üzere Türkiye'ye gelen tutku babasının ona vermediği sevgi üzerine kendine bir iş bulup onun yanından ayrılmak ister. İşte bu iş bulma aşamasında tutku bir iş bulur ve asıl erkek karakter ile karşılaşır. Asistan olarak Bozkurt Holdingin Sert mizacı, disiplinli, zaman ve düzen takıntısı olan, kontrolcü, hatayı ve zayıflığı kabul etmeyen Yıldırım Bozkurt’la yolları kesişmiş olur. İşte bu ikilinin bir araya gelmesi ile olaylar başlar. Biri gücünün farkında ve sadist, diğeri ise zayıf ve mazoşist.