Kitap öyle bir yerde bitti ki 4. Kitabın çıkmasını nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum. Serinin beni en etkileyen kitabı Avcı oldu. Heyecandan yerimde duramadığım ve soluksuz okuduğum bir kitap oldu. Çaylak kitabının sonunda Dorcha'ların Marcus'u öldürdüğünü düşünürken acıdan ve sinirden kurda dönüşen Anabelle artık hayatının tamamen bittiğini düşünmektedir. Marcus'un öldüğünü sanması ile ne yapacağını şaşırır. Artık gücünü tamamen toplamaya av olmaktan çıkıp avcı olmaya karar verir. Daha en başından karmaşık duygulara kapıldım, Avcı böyleyse son kitap Lider nasıl olur tahmin edemiyorum. Kitap'ın en başından beri düşündüğüm en belirgin şey Belle intikamını alabilecek mi? Jay bu kitapta biraz dengesiz davranışlar sergiledi sanki. Jay Anabella dan hep birşey saklıyor yapma be Jay'im. Ama kitapta Jay'in de karakterinin değiştiğini görüyoruz. Bu kitapta Anabella daha karanlık ve daha acımasızdı. Kitabın sonu yine çok heyecanlı bir yerde bitti. 4.kitabı nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum. Bu kitabın her sayfası kaos doluydu resmen. Çok güzeldi. Bu seriyi okumayan varsa gidip okusun bence. Herkese tavsiyemdir.