2023 158. kitabı
Ben bu kitabı 3 4 sene önce okumuştum ve çok sevmiştim kitabı belki de 10 defadan fazla okumuşumdur. Bilmiyorum neden ama kitap çok güzeldi. Bu kitapda beni en çok etkileyen aralarındaki sevgi ve aşktı. Bir de aralarındaki atışmalar ikiside birbirinden deli Kitap Elif'in zorla deli lakaplı Emre'yle evlendirilmesi ile başlıyor. Normalde bir kadının kendisine yaklaşmasına bile izin vermeyen Emre, Elif ona yaklaştığında kötü hissetmiyor hatta o Elif'e yaklaştığında hissettiği o kötü duygulardan tamamen arınıp kendisini Elif'e teslim edebiliyor. Ama evlilikleri Emre'nin gördüğü kabuslar yüzünden tam olarak yaşayamıyorlar. Elif bu olaylardan sonra Emre'nin geçmişini merak ediyor ama hiç bir bilgi bulamıyor. Daha sonra Emre'nin de iyileştiğini düşünen Elif araştırmayı bırakıyor. Bir gün Emre'nin babasının vefatıyla Emre'nin psikolojisi tekrar bozuluyor ve akıl hastanesine tekrar yatırılıyor. Burada çok üzülmüştüm. Emre'nin hastaneye yatırılmasıyla Elif bu işin içinde başka bir şeyler olduğunu düşünüyor ve takrar araştırmaya başlıyor. Bu arada kocasını akıl hastanesinden de çıkarmaya çalışıyor. Olayların gerçek yüzünü görünce çok şaşıracaksınız. Bu yolda aşkın mutluluğun hüznün korkunun ve acının doruklarını yaşadım bu kitapta. O kadar güzeldi ki. Kitabı 17 yaştan sonra ki herkes okuyabilir.
DeliGülsen Kılıçaslan · Nemesis Kitap · 20165,1bin okunma