Şubat 2016
Orijinal Dil:
Orijinal Ülke:
Ciltli

2018 16. kitabı
Ekleyebileceğim tek bir alıntı, altını çizmeye değecek tek bir cümle bile yok... Uzun soluklarla ara verilmeyen bir aşk hikayesinden bahsediyor ama üzerinde durmayacağım çünkü aşkı maşallah hepiniz biliyorsunuz. Küçüklüğünde cinsel tacize uğrayıp bundan sonraki yıllarının bir kısmını zorlu bir psikolojik hastalıkla sürdüren Emre ilacı evlilikte bulur. Başta ne kadar burun kıvırsa da hatta evleneceği kızın kendinden korkması ve uzak durması maksadı ile yakın temasla üzerine yürüse de ( bu da cinsel taciz oluyor ) eşinden uzak duramaycak hale gelen aslen kendisiydi. Babasının hastalığı ve daha sonra ölümü üzerine Emre' nin hastalığı gün yüzüne çıkar ve ailesi ile ayrılık bir kez daha kapısını çalar. Elif, Emre' nin hastalığının derinine inip ne olduğunu çözmekte karalıdır. Muhteşem bir tasarımcı olan Emre, henüz lise yıllarındayken deli lakabını alır. Herkes Emre' ye deli der ama o bunu ciddi anlamda sinir eder ve garip olan nedir biliyor musunuz ? Delim kelimesi onu mutlu eder. Aradaki fark tek bir kişiye ait hissetmektir kendini. Evlenir çoluk çocuğa karışır derken gizem çözülür. Daha ayrıntıya girerdim ama aşk meşk konuları pek konuşulmaya değmiyor.
2022 3. kitabı
Kesinlikle okumanız lazım çok güzel bir aşk hikayesi ve film olsa keşke dedirtti bana şahsen 2 yaralı insanı buluşturan ve aşk merhemleri oluyor iç çekerek büyüleneceksiniz
Aşk
2017 4. kitabı
Okunma: 15 Ağustos 2017 17:29
Yazarın üslubu ile kitap çok akıcı ve samimi bir havada ilerliyor. Her kitapta olduğu gibi verilen mesajlar var ana düşünce bir deli diğer akıllılardan daha akıllıdır :) Kitap bir aşk kitabı olması nedeniyle bazı yerlerde üzülüp gözleriniz dolabilir,romantik olanların daha çok seveceği türdendi.. Kitap, deli ! bir adam ve onu çok seven merhametli bir kızın hikayelerini konu almış. Niye deli olmuş ve bu süreçte sevgi onu nasıl tedavi edecek anlayacaksınız. Okumanızı tavsiye ederim.
2021 3. kitabı
Deli Elif ve Emre'nin hikayesi o kadar güzeldi ki kaç kere okuduğumu hatırlamıyorum.Elif o kadar güzel sevdiki Emreyi her şeye rağmen yanında oldu aynı şekilde Emre'nin de Elif'e olan aşkı çok güzeldii mükemmel ötesi bir kitap Gülsen Kılıçaslan'ın 5 kitabını okudum çok güzellerdi ama deli çok ayrı harika bir kitap okuyun okutturun
2021 79. kitabı
Kitabın Wattpad'ten çıktığını duyunca şok oldum. Amatör bir kalemden beklenenin üstünde bir performans kesinlikle. Aşk romanı sevenlere kesinlikle tavsiyedir. Kitap bir kızın (Elif) zorla deli yaftası yapıştırılmış delikanlıyla (Emre) evlendirilmesi ile başlıyor. Normalde bir kadının kendisine yaklaşmasına bile tahammülü olmayan Emre, Elif ona yaklaştığında hatta o Elif'e yaklaştığında hissettiği o kötü duygulardan tamamen arınıp kendisini Elif'e teslim edebiliyor. Fakat Emre'nin gördüğü korkunç kabuslar nedeniyle tam bir evlilik hali yasayamazlar.Elif, zaman geçtikçe Emre'nin geçmişini merak ediyor fakat bir türlü Emre ile ilgili bilgilere erisemiyor. Zaten Emre'nin de iyileştiğini düşünen Elif araştırmayı bırakıyor. Ama Emre'nin babasının vefatıyla Emre'nin psikolojisi tekrar bozuluyor ve akıl hastanesine tekrar yatiriliyor. Bu işin arkasında başka şeyler olduğunu düşünen Elif tekrar araştırmaya ve kocasını akıl hastanesinden çıkarmaya çalışıyor. Aşkın mutluluğun hüznün korkunun ve acının doruklarini yaşadım bu kitapta. Keyifli okumalar diliyorum.
Wattpad
Puan vermedi·544 syf.·
2021 20. kitabı
Bu kitap ortaokulda bir hocamın hediyesiydi ve okurken baya meraklıydım... Çünkü kitabın adı baya uyumluydu bana yani ima da vardı zaten... Ama içerik tamamen erotik... Yani belki beğenenler olmuştur ama ben bu kitabı çöpe attım... Yazar da neyin kafasını yaşıyorsa artık geçmiş olsun...
2021 1. kitabı
 farklı bir konuyu ele aldığını düşünüyorum bu kitapta yazar aşkı ve gerçek aşkın gücünü gözler önüne seriyor. Aralarda Elif'in minik kız yeğeni ile Emre'nin komik ve tatlı atışmalarından serpiştirilerek okuyucuya tebessüm ettirecek bölümler de var. En önemlisi de yazar bu kitapta toplumda pek dillendirilmek istemeyen fakat günden güne yayılmakta olan "çocuk tacizine" değiniyor. Bu anlamda da okuyucuya güzel mesajlar verildiğini düşünüyorum.
Puan vermedi·544 syf.·
2017 23. kitabı
Kitap ilk okuduğumda farklı bi olay örgüsü canlanmıştı gözümde tabi okudukça yanıldığımı anladım. Konusu genel aşk kitapları gibi değil değişik ilgi çekici ve oldukça özgün. Konuşma diline hakim ve sürükleyici. Bana kalırsa filmi veya dizisi çekilmesi gereken kitaplardan.
2021 5. kitabı
Okuduğum ilk aşk romanlarından kendisi. Şuanda konuşmadığımız bir arkadaşımdan alıp okumuştum bu kitabın yeri hep ayrı kalacak bende. Olaylar o kadar sarıyor ki nasıl bittiğini bile anlamıyorsunuz, okurken çok üzüldüğüm yerler olmuştu. Okuyun diyebileceğim wattpad kitaplarından. Bebeğim sen burayı asla okumayacaksın ama bu kitap gibi senin de yerin hep ayrı kalacak, ama eskisi gibi olmayacağız hiç...
Roman
2024 33. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2024 10:15
Genelde iki kitabı birden götürürken birisinin ağır diğerinin kafamı yormayacak, beni sürükleyip götürecek, düşündürmeyecek tarzda olmasına dikkat ederim. Deli'de benim için öyle bir okuma oldu. Kitabı ikinci okuyuşum, neden diye soracak olursanız kitaplığımda fazla aşk kitabı bulunmaz benim. Tekrar okurken sıkılıyor muyum, vallahi ilk kez okuyor gibi zevk alıyorum hepsinden Emre ve Elif'in hikayesi eleştirdiğim bazı noktalar olsa da çok güzeldi. Tavsiyemdir efenim

Gülsen KılıçaslanYazar · 7 kitap
3 Şubat 1989 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelen Gülsen Kılıçaslan, madenci bir baba ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğudur. Kilimli Yabancı Dil Ağırlıklı (İngilizce) Lisesi’ni bitirmiş ve sonrasında 2011 yılında Dumlupınar Üniversitesi, Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. İlk yazma deneyimlerine on iki yaşında başlayan yazar, ortaokul ve lise dönemlerinde yazdığı hikaye ve kompozisyonlarla çeşitli ödüller alarak edebiyat öğretmenlerinin dikkatini çekse de üniversite döneminde okuduğu bölüm dolayısıyla yazma tutkusuna ara vermiştir. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra beş yıl boyunca işsiz kalan yazar, özellikle bankalara yaptığı iş başvuruları sonuç vermeyince depresyona girmiş ve arkadaşının tavsiyesi üzerine Wattpad adlı sitede yazdıklarını yayınlamaya başlamıştır. Bir anda talihi terse dönen yazar "En dipte olmanın en güzel yanı, artık yukarı çıkmaktan başka gidecek yerinizin olmaması," diyerek kariyerinin çıkışını özetlemektedir. Hayal kurarken yarattığı dünyayı kafasında gerçekmiş gibi canlandırabilen yazar, yazmak için kendisini teşvik konusunda da en önemli unsurun hayal kurması olduğunu belirtiyor. "Deli" kitabı ile büyük beğeni kazanan ve adını duyurmayı başaran Gülsen Kılıçaslan, geçtiğimiz yıl evlenmiştir. Şu an eşi ve oğlu ile birlikte İstanbul'da yaşamaktadır.