2023 1. kitabı
İlk gerilim türü kitabım ve çok güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Çok sürükleyiciydi. Neredeyse her bölümün sonunda sarsılacağınız bir şey öğreniyorsunuz. İnce bilgiler, ayrıntılar ve zekice çıkarımlar. Bu kafayı seviyorsanız müthiş gelecek. Kitabın arkasında açıklama yazmıyor. Ve bence isabetli bir karar. Çünkü sadece doğrudan alıp okuyacağınız bir kitap. Fazla düşünmeden, sadece başlayın. İlk sayfalarında azıcık adapte olmakta zorlandım ama daha 5-6 sayfa olmadan içine çekti. Çok karmaşık değil. Farklı farklı insanların hikayeleri bir yerde birleştiren kitaplarda karmaşıklık çok olabiliyor. Ama bunda bir iki nokta hariç hiç öyle hissetmedim. Kitaptan size bir şeyler katma konusunda çok beklentiniz olmamalı. Nede olsa kafa dağıtmaca kitaplarından. Ama yinede konusu sadece bir cinayeti çözmekten ibaret değildi. Bazı bireylerin iç dünyaları ve özel hayatları üzerinden bir takım toplumsal konular da işlenmişti. Bu da güzle bir baharat olmuş. Kitabı bana tavsiye eden Lisedeki tarih öğretmenime teşekkür ederim :)
Polisiye / Gerilim
CerrahTess Gerritsen · Doğan Kitap · 201817,2bin okunma