İlk kitap daha iyiydi
2023 3. kitabı
Öncelikle kitabı bitireli 1 hafta falan oldu sınav haftası olduğu için giremedim ve ben ilk kitaptan çok memnun kalmıştım bu yüzden ikinci kitapta beklentim yüksekti ancak ilk kitabın karakterlerini görmeyi neredeyse kitabın sonuna kadar bekledikten sonra kitabın bitmesine yaklaşık 30 sayfa falan kala ikinci kitabın ilk kitapla çelişkili olduğunu öğrendim ve ilk kitabın karakterleride kendilerini gösterdi ancak beni ilk kitap gibi etkilemedi ve kitabı biraz bitsin diye okudum onun dışında yazar profesyonel internet terimlerini çok fazla betimlediği için okumaktan çok sıkıldım ve bu kitapta olay üstüne olay olmasına rağmen hiç bir olay aydınlığa kavuşmuyordu bu da beni sıktı hatta Çatı Katı’nı okumayı istemedim ama arka kapağında artık gizemlerin kalkacağından ve olayların çözüleceğinden bahsedildiği için okumaya karar verdim kısacası Işıl’ı sevdiğim için kitabı bıkmadan okumaya çalıştım sevmeye çalıştım ancak bu kitabı maalesef ki beğenemedim (Işıl ablayı çok seviyorum yorumum biraz uzun ve karışık oldu sorry)
Korku-Gerilim
Bodrum KatıIşıl Işık · Yediveren Yayınları · 20221,565 okunma