Ay gözümden yaş geldi Kitap değil beni güldüren. Tamam, yazarın esprili dili ve kullandığı argo ne kadar güldürse de konu itibariyle komik değil. Beni güldüren çalıştığım hastanedeki Ülker ablalar Var benim de bir Ülker ablam. Benim sağ kolum hatta. Ama benimki benden Xanax ya da Ativan istemiyor. Varsa krem, pomad
Ülker ablamız koca şiddetinden evden kaçıyor. Para yok, kalacak yeri yok. E sokakta kadın başına, en büyük korkusu da “beni s..ecekler” korkusu. Bunu ben değil, kendisi söylüyor Sığınıyor bir hastaneye ve kimsesiz hastalara refakatçilik yapmaya başlıyor. En azından kalacak bir yeri ve yiyecek yemeği oluyor. Ama bir zaafı var; yeşil reçeteli ilaçlar Freud’u düşman bellemiş ablamızın kendine yeni bir hayat kurma çabasına bazen gülerek bazen üzülerek tanık oluyoruz.
Aslında Ülker Abla her gün gördüğümüz kadınlardan sadece biri. Yanımdan geçen kadınlara daha dikkatli bakmamı sağlayacak, dersem abartmış olmam. Sevgili @seraysahinerr in üslubu zaten bombadır, pek severim. Ama Ülker Abla’ya bayılıyorum
@seraysahinerr #ülkerabla @everestyayinlari #türkedebiyatı #türkyazarlar #eniyiyazarlartürkyazarlar #kadınyazarlar #kitap #kitapönerisi #kitapkurdu #kitaptavsiyesi #kitapsevgisi #okudumbitti #book #bookstagram #books #booklover #booknerd #bookaddict #kitapaşkı #kitapokumak Selin Bak