2023 37. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2023 13:37
Hedef Serisi ikinci kitabının yorumuyla geldim Serinin ilk kitabı Buz’u da baya beğenmiştim ve bu da aynı güzellikteydi Seri içeriğindeki aksiyon, gizem, kaos, aşk… hepsi dozundaydı Keyifle okudum. Serinin ilk kitabının yanlış hatırlamıyorsam ilk bölümünde esrarengiz bir adam vardı ve o epey ilgimi çekmişti hatta kitapta o ne zaman yeniden çıkacak diye merakla okumuştum ama kitabın finaline kadar yoktu İşte bu kitapta tamamen onunla ilgiliydi Bu yönden onu okumaya bayıldım Diğer ana karakter olan Yağmur’a gelecek olursam da verdiği kararlar beni hep diken üstünde tuttu Acaba benim istediğim gibi olmayacak mı diye endişelendim çünkü yer yer dengesiz tutumları vardı fakat çok şükür yüzeyin altındakini görmeyi başardı Sonu da güzel bitti . Konudan biraz bahsedeyim. İlk kitabın sonunda büyük bir kaos yaşanmıştı ve bunun sonucunda Peker’in Yağmur’u alıkoymasıyla başlıyor kitabımız. Yağmur her şeyin sorumlusu olarak gördüğü birine istediği bilgileri vermemekte kararlı olsada bir süre sonra geçici işbirliğini kabul etmek zorunda kalır. . Peker’e, babasından yasadışı işlerin döndüğü Kuz adlı bir bina kalır. Bunun yanında çok büyük bir sırrında sorumluluğu kalmıştır. Babasının ortakları ile yıllar evvel yapılmış bir plan ve bununla alakalı vakti gelene kadar saklanması gereken bir kağıt vardır fakat bu önemli kağıt kaybolmuştur ve eğer 2 ay içinde bulunamazsa Peker ile birlikte bir çok insan ölecektir. Bu kağıdı düşmanlarından önce bulmak zorunda olan Peker, şüphelendiği bir kişinin sevdiği kız olan Yağmur’dan bilgi almak zorundadır. Yağmur ise sevdiği çocuğu korumak uğruna sessiz kalmaya kararlıdır. Fakat işler hiçbirinin düşündüğü gibi gitmemiştir ve ortalık savaş alanına dönmeden çözülmesi gereken bir çok şey vardır. Peki sonunda neler mi yaşanmış? Çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz
KuzBuse Kudun · Epsilon Yayınları · 202234 okunma