Puan vermedi·656 syf.····Okunma: 11 Nisan 2023 19:17 "Tatyana pencerenin önünde sonsuzluğun tuzlu kokusunu içine çekerken, seni delirteceğim, diye bağırıyordu hafızası. Dışarıdan bakılınca normal bir kadın gibi yürüyüp güleceksin ama içindeki kazıkta yanıp kavrulacaksın, seni asla özgür bırakmayacağım, asla özgür olmayacaksın."
Hər vaxtınız xeyr olsun dostlar. Gününüzün xoş keçməsini diləyirəm. Ayağımdakı ağrının keçməsi ilə təhsil məzuniyyətimin dadını yavaş yavaş çıxartmağa başlayıram.
Bronz Atlı setinin 656 səhifəlik 2-ci kitabı "Tatyana ve Alexander"i də bitirdim. Bu səfər kitabda siz Alexanderin Amerikadan Rusiyaya gəlib, ordu sıralarına necə qatıldığını öyrənməklə bərabər, yeni evləndiyi və övladının atası olan Alexanderin ölümünə heç bir şəkildə inanmayaraq, onu tapmaq üçün mübarizə aparan Tatyananın Amerikadakı yeni həyatıyla tanış olacaqsınız. Qarşısına onu sevən insanlar çıxsa da, o çox sevdiyi həyat yoldaşına sadiq qalaraq, onu tapmaq üçün yenidən həyatını riskə ataraq Leningrada qayıdır. Tam bir serial dadında olan setin bu kitabını bir az atlayaraq oxudum. Bronz Atlıdan qalma təkrarlar olduğu üçün. Amma özündə kitabları böyük maraqla oxuyuram.
Tatyana və Alexanderin hekayəsi 992 səhifəlik "Yaz Bahçesi" kitabıyla davam edəcək.