#KitapYorum
#SevtaplaOkuyoruz
#ŞerifeOkyay
#ORENDA
#21GÜN
Eymen ve Atlas ikiside psikiyatrist olan ve sahibi oldukları klinikte hastalarını tedavi eden iki iyi arkadaştırlar.Bir gün Atlas tatile gitmek kafa dağıtmak istediğini söyler.Eymen önce şaşırır çünkü arkadaşı tam bir işkoliktir ve uzun zamandır tatil yapmadan devamlı çalışıyordur.Nereye gitmeyi düşünüyorsun diye sordu ORENDA dedi Atlas.Orası da neresi daha once hiç duymamıştım dedi Eymen.
Geçen yıl tedavi ettiğim hastam Ali Pusat bir ada satın almış ve konuklarına "Issız ada konseptli" bir tatil vaat ediyor.Ada'da kaldıkları 21 gün boyunca konukların dünyayla iletişimi kesilecek ne ulaşım, ne de haberleşme imkanları olmayacak dedi Atlas.
Ne dersin problemli hastalarımizı da alıp herkesten uzak bu adada hem tedavi edip hem de güzel bir tatil yapalım.Eymen ben gidemem der.O zaman senin hastalarına da ben refakat ederim onlar için de tedavileri için de iyi bir fırsat diyerek ikna eder arkadaşını.
Görüşmeler yapılır herşey tamamlandıktan sonra klinikten secilen belirli hastalar, Ali Pusat'ın özel misafirleri, oğlunun yakın arkadaşları ile birlikte seçilen 14 kişi 21 günlük tatil için ORENDA'ya doğru yola çıkarlar.
Özel olarak seçilen 14 kişi otele yerlesirler.Ancak tatilin ikinci gününde işlenen cinayetler korkunç bir vahşet sarmalının fitilini alevler.Tatil için gittikleri adada ki bu vahşetten sağ kurtulabilecekler mi?Gerilim ve gizem dolu film tadında bu hikayeyi herkese tavsiye ediyorum. Yazarımızın kalemi daim yolu açık olsun inşAllah.
ALINTILAR:
Bu cinayetleri kim işledi?
Adaya tatil için giden 14 kişiyi neler bekliyor?
Başlarına neler gelecek?
Bu vahşetin sebebini bulabilecekler mi?