********************************************************Spoiler içerir************************
********************************************************************************************
Öncelikle kitap gerçekten çok ilginç geldi. Çok bayıldım demesem de baya akıcıydı. Semer olayı beni çok rahatsız etti. Böyle bir konu işlenmeseydi keşke. Kadınlar güçlü sayılırdı ama Kral midas resmen bir harem kurmuş kendine. Ve tamamen saf altından olan kızımızı da bir kafese kapatmış ama bu öyle bir kafes ki odadan odaya uzanıyor. Bu özellikle gıcık etti beni. Aureni tamamen kendine mahkum olsun diye koymuş oraya sanki. Ha bir de kral ayrıca evli. Kral Mirazı asla sevemedim. Ardından kral başka bir krallığa gitmek zorunda kalıyor. Ama semerleri ardında kalıyor. Daha sonra onlarında gelmesini emrediyor ta ki semerleri ve bunları koruyan muhafızlarını kar korsanları ele geçirene kadar. İğrenç kişilikli kar korsanlarının kaptanı tam Auren ve bir diğer kızla eğlenmek isterken dördüncü krallığın kralı geliyor bir anda ve onları parayla satın alıyor atları muhafızları her şeyi. Kaptan ikna olmak istemese de kabul ediyor. Sonra bu kızları teslim etmeden önce onlarla eğlenmek istiyor en rahatsız edici kısım orası zaten okuyanlar da en çok burda rahatsız oldu eminim, tam o sırada Auren yeteneğiyle onu altına çeviriyor ve kaptan ölüyor. Sanki bir tık geç kaldı gibi geldi yeteneğini kullanmak için ama neyse. Kaptanı, yanındaki kızla birlikte gemiden aşağı atıyorlar. Gelen gemi tayfasına kaptanın altınlarla kaçtığını söylüyor ama masanın üstünde kaptanın ceketinin durduğunu unutuyorlar. Tam onlara hesap sorulacakken Kral Riot geliyor ve onları götürmek istediğini söylüyor. Kitap tam buralarda çat diye bitiyor. Auren ile gelen kral biraz bakışıyorlar falan. Nedense ben ikisini yakıştırdım ama umarım asıl karakter midas değildir. TutsakRaven Kennedy