Puan vermedi·136 syf.····Okunma: 20 Nisan 2023 03:31 Mehmet Salim Beyefendiye sosyal medyada denk gelmiştim oradan referans ile kendisini tanımış ve kitaplarını almıştım. Okuduğum bu kitabını çok samimi buldum açıkçası, hangi kitaptan kimin ne aldığını doğrusu pek bilemeyiz ve bu gizlilik benim içinde bu kitap özelinde devam edecek lakin itiraf değil elbet fakat zaman zaman gönlümün dolduğunu gözlerim ile müşahede ettiğimi söylemem gerekiyor..
Dolayısıyla son kurduğum cümleden cesaret alarak, çok kıymet verdiğim beyefendi bir dostumun ekseriyetle bu aralar okuduğum kitaplar nezdinde yazarları ve kitapları "romantik müslümanlar" olarak adlandırıyor olmasına bir cevap vermem gerektiği hissine coşkuyla kapılıyorum.. öyle ki ilk defa duyduğum bu tabirin söyleniş anlamından çok daha fazla anlam ifade edebileceğini ve bence ettiğini ben dahil saygıdeğer icelemeyi okuyan beyefendi ve hanımefendiler de hissedecektir..
Velhasıl kelam muhterem dostum, siz özelinde incelemeyi okuyan değerli okuyuculara saygılarımı sunuyorum ve malum olan o çok kıymetli cevabı birde buradan ifade etmek istiyorum..
"NASİP AZİZİM NASİP"