Bu sefer başka bir heyecanla
2023 13. kitabı
Okunma: 20 Nisan 2023 10:42
Veee kitabi ikinci defa okumanın vermiş olduğu his sıcağı sıcağına düşüncelerimin değişmemiş olmasının vermiş olduğu bir mutluluk. Bu arada siz 2. Defa bir kitabı okur musunuz ? Ben #herakitapkulubu için bu kitap da 2. Okunmayi hak eden bir kitap olduğu icin hiç zorlanmadım. Hala ayni yerler dikkatimi cekip altını çizmek notlar almak istedim. Ve zamansız burada alıntılar paylasmak:) Peki gerçekten de abartıldığı gibi mi ? "42 dile çevrilen uluslararası cok satan " dildeki akıcılığı olsun argo ya da bel altı muhabbetlerinin olmaması hatta ve hatta bazı konuların aşk gibi vıcık vıcık istenmediği her şeyin yerli yerinde olduğu bir kitap Gece Yarısı Kütüphanesi . Bir de hayale bak bir kütüphane ki kitaplar sonsuz raflar beni kendine çekti bile ah bir de pişmanlıkları telafi etme şansı verilmiş oohh daha ne olsun de mi ? Şahsen buraya kadar güzel kitap bende bundan sonrası eğer bir kitapta benim gibi heyecan istiyorsanız Noranin keske soyle olsaydı dediği hayata isinlanirken belli bir yerden sonra sonunun ne olacağını bildiğiniz için okurken sıkılabilirsiniz. İşte bu da benim kitaptaki kırdığım puanlar oldu. Ama kitap bence lise hatta ortaokuldaki ben bile okuyabilecegim bir türdendi. Bu yüzden kitaplığında kızına bırakacağım en guzel miraslardan biri oldu.
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,6bin okunma