Notlarım
Burada öyle insanlar var ki gerçekten iyi niyetliymiş gibi görünür ama tam tersidir. İçinde o kadar çok fırtınalar kopar ki kalbinde haset ve kin hastalığı o kadardır ki içi içini yer kavurur. Bu hastalık kendini kemirdikçe kemirir ve bir yerden sonra saklayamadığı gerçeğiyle sana saldırmaya başlar. Gülerek saldırır, espriymiş gibi saldırır, iyi niyetliymiş gibi saldırır bilmez ki sen en fazla biraz üzülürsün kan beynine sıçrar içinden boğazına yapışmak gelir belki de ama kendisi bu haset girdabında dağılır parçalanır, kendi kendisini bitirir.Bu kişiler değersizliklerine o kadar bağlıdırlar ki seni de o duruma sokmak için türlü şekillere girerler. Burada benim istediğim onların yaptığı densizliklere gerçekten tepkisiz kalmak, etkilenmemek belkide onlara gerçekten değer vermemek bunu gerçekten istiyorum.
Öyle insanlarla görüşe konuşa sende kendi çevrende öyle bir rezonans alanı oluşturursun ve farkına varmadan bilmediğin bu durum senin çekim alanındıd devamında ne mi işte tamda o noktadayız artık çevrende sana hep olumsuz negatif insanlar gelip moral bozukluğuyla yaşarsın …. Tavsiye ederim okumanı _Rezonans Kanunu_ şaşılacak derecede yeni bilgiler elde edeceğinden eminim 📚🤙🏻
Bir Dizi Kitap
Öneriniz için teşekkür ederim yeni gördüm kusura bakmayın en kısa zamanda diyelim o zaman 🙏
Rica ederim ✨