(Spoiler)Merhabalar bu benim sitede ilk inceleme kitabim olacak onun icin biraz heycanliyim Okudugum ve sizinde okumanızi siddetle tavsiye ettiyim bu kitapta 3 kadinin ayni zamanda 3 kusagin hayatlarindan kesitler okuyacaksiniz .Kiz, anne ve anneanne ucgeninde bu kesitleri anneannenin anlati ve mektuplarinda yasayacaksiniz.
Hayatin yasanabilir olmasi icin gerekli olan enerji ve motivasyonun ne kadar onemli olduğunu hayatta tutunacak dallarimizin olmasi ve tabiki askin hayatımızdaki onemi bir kez daha bu kitapta karşımıza çıkıyor.
Hayatimizda olmassa olmazlarimiz arasinda olan yalanlar ve bu yalanlarin sonuclarini bu kitaptada gorecez hissedecez.Askin mükemmel enerjisini ve askin meyvesi olan çocukların hayat akisimizi nasil değiştirdigine taniklik edecez .Herkese keyifli okumalar ... Yureginizin götürdigu yere gidin:)))