Senin yıldızın bana tatlı tatlı gülümsüyor Küçük Prens
2023 75. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2023 02:00
Not:Bu inceleme değeri taşımıyor sadece kitaba olan sevgimi içeriyor. Daha önceden okumuştum 2.defa okudum ve gerçekten tüm samimiyetimle söylemek istedim ki bir insan bunca zamana rağmen bir kitabı nasıl unutmaz buna anlam veremiyorum ama ben seni unutmamışım Küçük Prens her kelimen,her cümlen sanki zihnime kazınmıştı ve şunu da unutma Küçük Prens hani demiştin ya "Senin yaşadığın yerdeki insanlar tek bir bahçede beş bin gül yetiştiriyorlar, ama yine de aradıklarını orada bulamıyorlar."sen o bahçede tek gül yetiştirdin ve ben aradığımı o gülde buldum hem de asla kaybetmek istemeyerek buldum ve onu gökyüzünün en parlak yıldızına koydum ona her baktığımda seni görüyorum ve biliyor musun o yıldız hep parlıyor ve bana tatlı tatlı gülümsüyor. Ben artık büyüdüm Küçük Prens hani sen söylerdin "büyükler sayılara bayılırlar" işte o büyüklerin bayıldıkları sayılar beni büyüten "18" yaş geçti mi büyüklere göre büyüyorsun işte ben de o yaşı geçtim.Büyüdüm evet ama senin bildiğin büyükler gibi değil seni anlamayanlardan değilim ben aksine seni en iyi anlayan,en çok sevenlerdenim. Sen artık o ıssız,kurak çölde değilsin benim en verimli bahçemde kalbimdesin.Seni seviyorum Küçük Prens
Küçük PrensAntoine de Saint-Exupéry · Panama Yayıncılık · 2017280,2bin okunma