2023 48. kitabı
Okunma: 29 Nisan 2023 21:44
Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere roman tarzında yazılmış bir kitapla geldim Okuduğum efsane kitaplardan biriydi diyebilirim. Zaten bölümümle alakalı olduğu için de fazlasıyla dikkatimi çekmişti Özgür yolda biri ile tanışır. Adam bundan çakmak ister ama bu adama bir de sigara alır. Halbuki meczup gibi görünen adam hem zengin hem de Hacker'dır. Daha sonra yolları bir şekilde kesişir ve bu adam Özgür'e hackerlik konusunda dersler vermeye başlar. Sorası ise tam bir gizem heyecan, macera. Uzun bir süre adamın adının geçmemesi merakta bırakıyor insanı. Başka bir mesele ile bunların tanışması. Meriç'in dediği gibi böyle tanışma olmaz altında başka sebep vardır. Gerçekten de başka sebep çıktı ve şaşırmadım desem yalan olur. Dünyayı kurtarmaya çalışan bir avuç insan. Hüzünlü hikayeler. Sonlar. Kitapta yatan acı gerçekler... Baştan sona heyecanını koruyan, bazı gerçekleri yüzümüze çarpan, kod yazmanın önemini anlatan, her yönüyle beni etkileyen şahane bir eserdi. Devamı gelse çok güzel olur. Bir film tadında okudum. Yani filmi çıksa izlerim. Bu kadar yorumun üzerine tavsiye ediyorum dememe de gerek yok sanırım bence siz anladınız ne yapacağınızı ama söylemem gerekiyorsa da yine de söyleyeyim mutlaka okuyunuz Yazarımızın kalemine sağlık Tolga Çağlayan
Hacker Kod 19Tolga Çağlayan · Mahzen · 035 okunma