2023 16. kitabı
Son söz mesâbesinde olan yazarın notundan; “Yazar ne kadar çabalarsa çabalasın, kusursuz metin diye bir şey bu dünya sahnesinde olmayacaktır. Çünkü dünya eksik bir yerdir ve hep bir şeyler eksik kalacaktır.” Bu. O yüzden tüm noksanlıkları, güzellikleriyle..
Aynalar Koridorunda AşkMustafa Ulusoy · Kapı Yayınları · 20194,077 okunma
Yazarın tüm kitapları okunmaya değer. Bu kitap yazarin' İnsanın temel acıları' üçlemesi serisinin ilk kitabı,serinin ikinci kitabı ise 'Giderken bana bir şeyler söyle' kitabı, onuda okumanı tavsiye ederim kardeşim. Serinin üçüncü kitabı ise hala çıkmadı merakla bekleyenlerdenim bende:) ve yazarın 'Yakınlık' & 'Evlilikler yalnızlıklar umutlar' &' Nietzsche ve Babaannem' kitaplarını okumanı da şiddetle tavsiye ederim kardeşim. Emin ol bu okuduğun kitaptan aldığın lezzetin üzerine kat kat lezzet duyarsın..
Nûr
Teşekkür ediyorum.. Ben de serinin ilk kitabı olduğunu dikkatli inceleyince farketmiştim. Yazarın üslûbunu yakın hissettim, kendimden parçalar bulduğum bir eserdi. 🍃 Tavsiye ettiğiniz diğer kitaplara da bakacağım inşaallah, kütüphanemdeki diğer yarım kitapları da bitirdikten sonra. 🌻